maanantai 22. huhtikuuta 2013

Viikkopäivitys 6 + eka satanen Mallorcalla

Ensimmäinen kokonainen päivä Mallorcalla, check! Päivään ei paljo muuta mahtunut kuin pyöräilyä ja yleistä palloilua. Ihan uskomattoman suosittu laji kyllä pyöräily tälleen keväisin: kun kävelin hakemaan omaa pyörääni (noin 2,5 km), niin näin matkalla varmaan 500 maatiepyöräilijää! Ihan uskomaton määrä. Polkupyörän saaminen vuokraamostakin kesti reilu 1,5 tuntia, kun jonoa oli ulos asti.

Päivän lenkki kesti karvan yli 4 tuntia ja matkan venytin pienellä sakkolenkillä 100,4 kilometriin. Tarkemmat tiedot lenkistä saa tästä Sports-Tracker linkistä tai klikkaamalla kuvaa. Alla myös muutamia yksi satunnainen otos matkan varrelta. Piti laittaa enemmänkin, mutta hotellin langaton netti ei nyt ole oikein yhteistyökykyinen. Sports-Trackerissä on muutama kuva lisää.

Ensimmäisen ajopäivän lenkki (träckeri kadotti GPS:n puolivälissä matkaa...)
Maisemaa levähdyspaikalta. Tätä ennen pätkä 19% nousua. Korkeutta tässä noin 400 metriä.
Loppuun vielä sunnuntaille tyypilliseen tapaan viikon reenit. Alkuviikosta jäi kaikki pyöräilyt väliin, kun oli hieman flunssainen olo ja ei viittinyt väkisin yrittää enempää kipeäksi. Hyvä näin, sillä nyt ollaankin jo melkein terveiden kirjoissa.

Viikon 6 reenit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti