perjantai 5. huhtikuuta 2013

Food Corneri #5 ja selkäreeniä


Mikrosykli 2, hajoitus 4
  • 1a. Leuat myötäote (3111, 60)           12kpl, 11kpl, 9kpl
  • 1b. Pystäri kp. istuen (4010, 60)       3x12x20kg
  • 2b. Ristitalja naru rintaan (20X1, 10)  3x15x50kg
  • 2b. Kulmasoutu (3010, 75)               3x12x50kg
  • 3a. Pullover (4111, 0)                  3x12x24kg
  • 3b. Ylätalja kapea (3011, 10)           3x10x45kg
  • 3c. Ristitalja naru otsaan (20X1, 90)   3x15x45kg
  • 4a. Vipunosto sivulle (2010, 45)        3x15x8kg
  • 4b. Kohautus vinop. (2011, 45)          3x12x30kg
- Paino 69,8 kg (jostain syystä paino vain tippuu!)
- Peruspunttailua, pieniä korotuksia painoihin viime kertaan verrattuna, mutta ei mitään merkittävää.
- Aikaa reeniin kului noin 75 minuuttia, mikä on liikaa! Ohjelman lepoajat ei oikein toteutunut, vaan tauot pääsivät venymään (taas). Yhtenä mahdollisuutena olisi pudottaa painoja entisestään, niin voisi jaksaa lyhyemmillä palautuksilla tehdä. Pyritään nyt toistaiseksi kuitenkin pitämään reenipainot jonkinlaisina ja mielummin sitten venytetään taukoja.

Keksin muuten tossa pari päivää sitten uuden ruokalajin ja siitähän seuraa sitten selkeästi seuraava food corneri:

Jauhelihatomaattimuhennos (1 annos)
400g Naudan jauheliha (mausteena grillausmauste)
500g Tomaatti

Jauhelihatomaattimuhennos. Huomaa esteettinen asettelu, joka muistuttaa hymiötä :D
Tämähän tehdään siten, että ruskistetaan jauheliha ja pilkotaan reilu puolet tomaateista sekaan. Muhitetaan heti ja valmis. Sitten lautasen reunalle pari tomaattia salaatiksi. Gourmet-henkinen asettelu on tässä tärkeää ja saa myös ruuan maistumaan paremmalta!

Ravintoarvot ovat seuraavat:
Proteiini      79 g
Hiilihydraatti 17 g
Rasva          42 g
Energia        778 kcal

Seuraava päivitys on sitten luvassa maanantaina ja silloin on kulunut aloituksesta neljä viikkoa. Luvassa on siis kuukausipäivitys ja nähdään ensimmäistä kertaa kunnolla miten ohjelma on purrut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti